Ultima actualizare: 24.10.2023

Vă mulțumim că utilizați aplicația noastră de radio online. Ne preocupă protecția datelor dumneavoastră personale și ne angajăm să vă oferim o experiență sigură și de încredere în timp ce utilizați aplicația noastră. Această Politică de confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dumneavoastră personale. Vă rugăm să citiți cu atenție această politică și să ne contactați dacă aveți întrebări sau nelămuriri.

1. Informații colectate

1.1. Date de identificare personală:

Nu colectăm sau stocăm date de identificare personală, cum ar fi numele, adresa de email, numărul de telefon sau adresa fizică.

1.2. Informații non-personale:

Colectăm automat informații non-personale atunci când utilizați aplicația noastră, inclusiv: a. Adresa IP: Colectăm adrese IP pentru a vă furniza conținutul și funcționalitățile aplicației noastre. b. Informații despre dispozitiv: Colectăm informații despre dispozitivul dumneavoastră, cum ar fi tipul de dispozitiv, versiunea sistemului de operare și identificatorii unici. c. Informații despre utilizare: Colectăm informații despre modul în care utilizați aplicația noastră, cum ar fi paginile vizualizate, orele de utilizare și preferințele dumneavoastră.

1.3. Putem colecta următoarele tipuri de date pentru identificare de dispozitiv sau alte ID-uri:

S-ar putea să aveți opțiuni pentru a controla colectarea și utilizarea datelor pentru identificare de dispozitiv sau alte ID-uri pe dispozitivul dvs. Vă rugăm să consultați setările dispozitivului sau setările de confidențialitate ale sistemului de operare pentru a afla cum să gestionați aceste preferințe.

2. Utilizarea informațiilor

2.1. Scopuri principale:

Utilizăm informațiile non-personale colectate pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră în aplicația noastră de radio online, pentru a analiza tendințele de utilizare și pentru a ne ajuta să dezvoltăm și să îmbunătățim serviciile noastre.

2.2. Colectarea datelor de localizare:

Aplicația noastră de radio online poate utiliza datele de localizare ale dispozitivului pentru a vă oferi conținut și reclame personalizate, dacă această funcționalitate este activată.

2.3. Pentru îmbunătățirea serviciilor:

Utilizăm datele pentru identificare de dispozitiv sau alte ID-uri pentru a îmbunătăți și personaliza experiența dvs. atunci când utilizați serviciile noastre.

2.4. Analize și metrici:

Putem utiliza aceste identificatoare pentru a analiza comportamentul utilizatorilor, a urmări performanța serviciilor noastre și a aduna informații pentru a îmbunătăți ofertele noastre.

2.5. Publicitate:

Datele pentru identificare de dispozitiv sau alte ID-uri pot fi utilizate în scopuri de publicitate direcționată, permițându-ne să vă afișăm anunțuri mai relevante pe baza preferințelor și comportamentului dvs.

2.6. Securitate:

Putem utiliza aceste identificatoare în scopuri de securitate, pentru a ajuta la protejarea serviciilor noastre și a utilizatorilor noștri împotriva fraudei sau accesului neautorizat.

3. Partajarea datelor

Putem partaja date pentru identificare de dispozitiv sau alte ID-uri cu terțe părți în următoarele circumstanțe:

3.1. Furnizori de servicii:

Putem partaja date pentru identificare de dispozitiv sau alte ID-uri cu furnizorii de servicii care ne asistă în furnizarea și îmbunătățirea serviciilor noastre.

3.2. Parteneri de publicitate:

Putem partaja aceste date cu partenerii de publicitate în scopuri de publicitate direcționată.

3.3. Cerințe legale:

Putem dezvălui date pentru identificare de dispozitiv sau alte ID-uri pentru a respecta obligațiile legale, a aplica termenii și politicile noastre sau a proteja drepturile, confidențialitatea, siguranța sau proprietatea noastră sau a altor utilizatori.

4. Securitatea datelor

Ne angajăm să protejăm datele dumneavoastră și să luăm măsuri adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, divulgarea sau utilizarea acestora. Cu toate acestea, vă rugăm să aveți în vedere că niciun sistem de securitate nu este complet infailibil și ar trebui să exercitați precauție atunci când partajați aceste informații.

5. Drepturile dumneavoastră

Drepturile dumneavoastră legate de datele dumneavoastră non-personale includ:

a. Dreptul la acces: Aveți dreptul de a accesa datele colectate despre dumneavoastră.

b. Dreptul la rectificare: Aveți dreptul de a solicita corectarea datelor incorecte sau incomplete.

c. Dreptul la ștergere: Aveți dreptul de a solicita ștergerea datelor colectate.

6. Contact

Pentru orice întrebări sau solicitări legate de această Politică de confidențialitate sau pentru a exercita drepturile dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de email [email protected].

Această Politică de confidențialitate este supusă modificărilor, iar orice actualizare va fi afișată în aplicație. Vă recomandăm să revizuiți periodic această politică pentru a fi la curent cu modul în care gestionăm datele dumneavoastră. Prin continuarea utilizării aplicației noastre de radio online, vă exprimați acordul cu această Politică de confidențialitate și cu prelucrarea datelor dumneavoastră conform acesteia.